Sanitairking.nl doet er alles aan om het bestel én retourenproces voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder vind je meer informatie:

Bestellen

De producten op onze website worden in 99% van de gevallen rechtstreeks uit ons magazijn geleverd. Wanneer je deze producten voor 23:59 besteld, heb je ze de dag erna in huis (uitgezonderd Zaterdag op Zondag). Naast elk product op onze website staat een indicatie van de levertijd. 

Retourneren

Het kan gebeuren dat je een product bestelt, dat je om welke reden dan ook wilt retourneren. Bijvoorbeeld omdat het product anders is dan je verwachtte, of omdat je erachter komt dat het niet bij jouw woning past.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. De ondernemer (naam webshop) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot
hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Heb je een klacht? Klik hier voor meer informatie